Byggmester Roar Haugland AS – Din lokale byggmester i Bergen

Byggmester Roar Haugland

Roar Haugland startet gründerdrømmen i 1993 da han opprettet eget selskap med samme navn. Med over 25 års bransjeerfaring har han opparbeidet seg stor kompetanse innen bygg- og tømrerbransjen og en solid kundebase.

Byggmester Roar Haugland AS – Din lokale byggmester i Bergen 1

Byggmester Roar Haugland AS

Vi møter Roar siste dagen i april høyt oppe i stillaset i eneboligen han holder på å bygge. Bygget har nylig blitt tett og i dag blir taksteinen levert. Roar legger på telefonen og møter oss med et smil.

Å bygge en enebolig av denne størrelsen tar omlag 250 dager å få ferdigstilt. Det krever god planlegging og samarbeid med andre anleggsfag. Haugland trives best når de er foran fremdriftsplanen hele veien, og forteller at de tar mindre oppdrag ved siden av eneboligen, som er deres hovedprosjekt for tiden. Telefonen ringer igjen – det er en kunde. Roar trekker seg unna for å svare på henvendelsen.

Byggmester Roar Haugland AS – Din lokale byggmester i Bergen 2

Gjennomfører store og små oppdrag i Bergen og omegn

I dag har bedriften tre arbeidere som gjennomfører store og små oppdrag i Bergen og omegn. For Haugland er det viktig å ha fornøyde ansatte med god fagkompetanse som gleder seg til å komme på jobb og se at prosjektene går fremover. For å få mest mulig tid til å bevare de gode relasjonene og opprettholde kvaliteten i arbeidet har han videreformidlet regnskapet til Vangdal Regnskap.

Byggmester Roar Haugland og Vangdal Regnskap

Byggmester Roar Haugland har vært kunde hos Vangdal Regnskap siden 2016 og sier han er veldig fornøyd med tjenestene de får levert.

«Vangdal passer på at alt blir gjort riktig inn mot Skatteetaten. Jeg vil at alt skal være gjort på en ordentlig måte slik at det ikke blir noe tull, og det sørger Vangdal Regnskap for».

Byggmesteren benytter seg av flere av Vangdal sine tjenester og kan derfor fokusere på det de kan best.

«Vangdal fører regnskapet vårt, fakturerer og kjører lønn. Vi har god dialog med vår regnskapsfører som har hjulpet oss med å velge riktige systemer for vår bransje. Da er vi trygge på at alt er som det skal, og vi har en bekymring mindre. Vangdals eget digitalbyrå, Blink Marked, har siden 2018 hjulpet oss med hjemmeside, Facebook og Google, og vi er veldig fornøyd med jobben de har gjort der. De er en kreativ gjeng med gode innspill som videreutvikler mine ideer til gode kampanjer eller strategier. Vi har uten tvil oppnådd høyere etterspørsel. Med god hjelp fra Vangdal og Blink kan vi fokusere på å gjøre det vi kan best», sier Haugland mens han jobber videre.

Byggmester Roar Haugland AS – Din lokale byggmester i Bergen 3

Grunnpilarer

Vi hører banking og saging fra taket. Det er siste finpuss før taksteinen blir levert. Vi følger etter. Roar er en livlig mann med beina godt plantet på bakken. Han er godt vandt med å klatre i stillas og være oppe i høyden. I hverdagen jobber han hardt for å ferdigstille prosjekter og opprettholde gode relasjoner med kunder og leverandører.

«Våre grunnpilarer er fagkompetanse, effektivitet og lojalitet, og vi legger stor vekt på å bygge gode og langsiktige relasjoner med våre kunder».

Mål for bedriften

Haugland forteller videre at de primært arbeider i Bergen og omegn, men kan også ta på seg oppdrag i nabokommunene. Målet deres er å fylle opp en ordrereserve slik at de ser et stykke frem i tid. Fokuset vil fortsette å være fornøyde ansatte, kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Som den sammensveisede og synkroniserte gjengen de er, har de ikke intensjoner om å vokse videre for øyeblikket, men heller bygge videre på boligdrømmene til kundene.

Byggmester Roar Haugland AS – Din lokale byggmester i Bergen 9

Alle bildene i dette innlegget er tatt av Blink Marked.

Byggmester Roar Haugland AS – Din lokale byggmester i Bergen 10

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss på e-post eller telefon.

41 700 700