Nå bygger vi relasjon med Heldal Eiendom

Nå bygger vi relasjon med Heldal Eiendom 1
Vangdal Regnskap er stolte over å starte det nye året med å ønske sin nye regnskapskunde Heldal Eiendom AS og Entreprenør Magne Heldal AS velkommen med på laget!

Store i Bergensområdet

Heldal Eiendom ble startet i 1999 og er et heleid datterselskap av Entreprenør Magne Heldal AS, som har jobbet innen byggebransjen i 33 år. Å bygge leiligheter har blitt bedriftens nisje og entreprenørene har levert flere store prosjekter i Bergensområdet de siste årene. Selskapet både bygger og formidler sine enheter selv, og har spesialisert seg på tomter som ligger i ulendt terreng og skråninger.

Du har kanskje hørt om Nesttunhallen, Vindharpen, Kjærlighetsstien eller Soria Moria terrasse? De er alle levert av Heldal Eiendom AS!

Nå bygger vi relasjon med Heldal Eiendom 2

Satser stort på solenergi

På deres nyeste prosjekt satser Heldal Eiendom sammen med BKK stort på solenergi. Slettebakken er det første sameiet i Norge hvor det bygges solceller på tak og fasade uten noe form for økonomisk støtte.

Slettebakken blir utstyrt med 100 panel på fasade, og 110 på taket. Dette er nok energi til å forsyne lading av elbiler og felles strøm i bygget som for eksempel heis og belysning.

– Folk har neppe sett et tilsvarende bygg med en fasade dekket av solceller. Dette har vært utfordrende, men utrolig spennende. Vi er veldig fornøyd med utseende og gleder oss til prosjektet er ferdig i mai, sier daglig leder Marie Therese.

Enklere hverdag med digitale løsninger

Nå bygger vi relasjon med Heldal Eiendom 3

Heldal Eiendom ønsket en solid regnskapspartner som kunne bistå med regnskap, lønn og fakturering, samt hjelpe de finne gode digitale løsninger som kunne gjøre deres hverdag enklere. Valget falt på økonomisystemet Uni Økonomi og Contracting-løsningen fra Mobile Worker.

Les mer om våre digitale løsninger her

Vangdal Regnskap er svært glade for å ha fått Heldal Eiendom AS med på laget og vi gleder oss til å følge denne dyktige gjengen videre i en spennende bransje!