Buffer – fremtidens finansieringsløsning for bedrifter

Buffer-fremtidens finansieringsløsning-samarbeid

Et av våre hovedmål har alltid vært å kunne tilby våre kunder “alt på et sted” og være en fremtidsrettet digital aktør innen regnskapsbransjen. Vi er derfor stolt av å kunne meddele at vi inngår partneravtale med Buffer fra Sparebanken Vest – fremtidens finansieringsløsning for bedrifter.

100% digital

Buffer er en enkel og 100% digital finansieringsløsning hvor bedriften din kan se hvor mye den kan få i likviditetsbuffer basert på hvor mye dere har fakturert ut til kunder. Lånet er svært fleksibelt og du betaler kun for det du faktisk bruker.

Tid er mangelvare hos de fleste bedriftsledere, så vi prøver å effektivisere og automatisere så mange prosesser for dem som mulig. Med Buffer kan bedrifter få tilgang til kapital på sekunder, og med integrasjon mot skybaserte regnskapssystemer vil løsningen til enhver tid vise deg lånerammen din. Ingen lange søknadsprosesser, ingen ventetid.

– Mange småbedriftskunder må ofte stille huset som sikkerhet for lån, eller kausjonere for det. I tillegg til lange søknadsprosesser byr dette på utfordringer for å ta raske beslutninger og få tilgang til nok kapital. Vi tror Buffer er svaret på hvordan daglig leder kan løse disse utfordringene, sier Ragnhild Janbu Fresvik, konserndirektøren i Sparebanken Vest.

Mer enn bare regnskap

Det er ingen tvil om at regnskaps- og finansbransjen i Norge er i dramatisk endring og blir mer og mer teknologidrevet. Dette ser vi på som en spennende utfordring som vil være med på å utvikle måten vi samarbeider med kundene våre. Vi har alltid hatt fokus på å være en totalleverandør for våre kunder og kunne tilby et bredt spekter tjenester. Digitalisering gjør det mulig å ta det til neste nivå, og samarbeidet med Buffer er en viktig brikke i denne utviklingen.

Buffer - fremtidens finansieringsløsning for bedrifter 1

Cedric Gormond, Daglig leder i Vangdal Regnskap

– Regnskapsfaget handler i dag om langt mer enn å bare føre regnskap. Stikkordet er å gjøre vurderinger som for eksempel prognoser og tilføre kunnskap om hva som kan være gode grep for en bedrift i forhold til lån, sesongvariasjoner, ansettelser, markedstrender og best practice, forklarer daglig leder Cedric Gormond i Vangdal Regnskap.

– Vi har stor tro på at samarbeidet med Buffer vil skape enda mer verdi for våre kunder og gjøre at vi kan tilby rask og enkel finansiering når de trenger det. 

Perfekt for SMB-kunder

En del av jobben vår er å hjelpe bedrifter med vekst og utvikling, og mange av våre kunder har vært hos oss helt siden oppstarten. Målet er at bedriftsledere skal kunne bruke mindre tid på administrasjon og økonomi, og mer tid på strategi og utvikling. Dessverre kan etableringsfasen være vanskelig, og lav likviditet er ofte en vekstbrems. Da er det en fordel å kunne tilby en tjeneste som Buffer.

– Vi ser på Buffer som en fantastisk løsning, spesielt for kunder som er i en oppstarts- eller vekstfase og trenger rask tilgang til likviditet, sier Monika Kobbeltvedt, Markedsleder i Vangdal Regnskap. Dette kan for eksempel hjelpe dem finansiere videreutvikling eller å betale lønn eller andre utgifter i oppstarten. 

Vi ser frem til et givende samarbeid med Buffer og Sparebanken Vest. Om du ønsker mer informasjon om finansieringsløsningen kan du lese mer på buffer.no eller ta kontakt med oss på kontakt@vangdalregnskap.no.