• Vangdal Regnskap Blogg

    Velkommen til vår blogg! Her poster vi artikler skrevet av våre regnskaps- og økonomieksperter, samt industrinytt og nyheter fra Vangdal Regnskap og våre partnere. Er det noe spesielt du vil at vi skal skrive om? Send ditt forslag til kontakt@vangdalregnskap.no!

VANGDAL BLOGGEN


blogg

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"
08.09.2017


Gründeren bak Bergen Boxing, Lee Harris, startet boksekarrieren allerede som 12-åring. Det var først når han flyttet fra England til Bergen at han oppnådde drømmen om å starte egen bokseklubb.

blogg

Endringer i aksjeloven - 1. juli 2017
07.09.2017


Stortinget vedtok nylig endringer i aksjeloven som er basert på regjeringens forslag om modernisering og forenkling av aksjeloven. De fleste endringene (med noen unntak) trådte i kraft 1. juli 2017.

blogg

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen
17.07.2017


Manuell administrasjon av reise- og utleggsregninger kan være både dyrt, tidskrevende (og kjedelig). Ved hjelp av det digitale reiseregningsprogrammet TravelText automatiserer vi 80% av prosessen for våre kunder.

blogg

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid – ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"
23.06.2017


I 2015 drev de garasjesalg for venner og kjente – i dag selger de interiør og møbler til kunder over hele landet. Vi besøkte interiørgründer Toril Skåtøy for å høre om hvordan det var å starte virksomhet i et helt nytt fagfelt.

blogg

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo
16.06.2017


Siden åpning av vår nye avdeling i Oslo i oktober 2016 har vi opplevd god etterspørsel etter våre tjenester. Vi setter pris på den flotte velkomsten til Østlandet og kommer til å øke vår bemanning ytterligere allerede i juni.

blogg

Lønnsomt med regnskapsfører i skyen
06.06.2017


Regnskap i skyen øker utbyttet av å ha regnskapsfører ytterligere. Nøkkeltall og andre styringsdata blir ferskvare samtidig som du kan trekke enda mer på regnskapsførerens økonomikompetanse.

blogg

Feilutbetaling av feriepenger - i verste fall må du betale dobbelt
03.04.2017


Visste du at ikke alle dine ansatte nødvendigvis har rett på utbetaling av feriepenger i juni? En feilutbetaling kan gi uheldige konsekvenser for både arbeidsgiver og arbeidstaker og i verste fall kan du ende opp med å måtte betale ut feriepenger dobbelt.

blogg

Video: Digitalisering av regnskapsbransjen - er du med på den teknologiske omstillingen?
14.02.2017


I januar fikk vi æren av å holde foredrag på Computerworld sitt CIO event i Oslo. Temaet var digitalisering av regnskapsbransjen og foredragsholder er Tarjei Vangdal, forretningsutvikler hos Vangdal Regnskap.

blogg

Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning
14.12.2016


Før vi kan legge året som er gått bak oss er det viktig å komme godt forberedt til både årsoppgjør og et nytt regnskapsår. Her har du en oversikt over noen av de største endringene for regnskapet i 2016/2017 og hvilke dokumenter du trenger å sende inn for årsoppgjøret i januar.