Bli en del av Vangdal-teamet

Er du strukturert, effektiv og har gode kommunikasjonsferdigheter? Ønsker du å jobbe med økonomi og regnskap i et selskap som gir deg utviklingsmuligheter, både faglig og karrieremessig? Da ønsker vi deg med i Vangdal-teamet.

Ungt og teamorientert miljø

I Vangdal har vi et ungt og teamorientert miljø med stort fokus på trivsel. Vi mener at et godt og sosialt arbeidsmiljø i tillegg til trygghet og riktige utviklingsmuligheter gir de beste ansatte. Sammen deler vi erfaringer og kunnskap med et brennende ønske om å alltid gjøre hverandre bedre.

«Det er viktig å ha det gøy på jobb!»

HR leder Jane er overbevist om at det er viktig å ha det gøy på jobb. Vi tilbringer store deler av livet på arbeidsplassen, og med fokus på trivsel er Jane sikker på at det skaper trygge og dyktige ansatte.

Bredt spekter av kunder

Som en del av Vangdal-teamet får du jobbe med et bredt spekter av kunder gjennom toppmoderne digitale løsninger. Vi har alt fra idrettslag til håndverkere, eiendomsselskap og større konsern. Å levere høy kvalitet i alle ledd står sentralt for alt arbeid vi utfører, og sammen skal vi bidra til økt vekst og lønnsomhet for våre kunder.

Du kan lese mer om Vangdal Regnskap her!

Bli en del av Vangdal teamet

Kunne du tenke deg å bli en del av Vangdal-teamet? Som et av Bergens ledende byrå innenfor økonomi og regnskap er vi stadig på jakt etter nye tilskudd, og kanskje den neste er deg?

Vi tar fortløpende imot gode søknader, og gleder oss til å høre fra deg!

Send inn din søknad her!

Bli en del av Vangdal-teamet 1

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss på e-post eller telefon.

41 700 700