Bjarg IL i kraftig vekst: – Vi jobber hardt for å ha plass til alle som vil drive idrett hos oss

Videoen i dette innlegget er produsert av Blink Marked.

Siden 2010 har Bjarg IL opplevd en medlemsvekst på 70% og i 2018 omsatte organisasjonen for over 12 millioner kroner. – Det verste vi kan tenke oss er å måtte si nei til noen som ønsker å trene hos oss, derfor er det viktig å samarbeide med noen som forstår og håndterer denne veksten sammen med oss. Det gjør Vangdal Regnskap, sier daglig leder i Bjarg IL, Knut Aarbakke.

Allerede i 1945 ble det første fotballaget i Bjarg dannet. Krigen var over og ungdommene ønsket noe å drive med på fritiden. To år senere ble Bjarg i tillegg et selvstendig IL. Siden den gang har organisasjonen vokst og utviklet seg jevnt og trutt. I dag består Bjarg av over 1900 medlemmer basert på fire hovedidretter: fotball, håndball, friidrett og turn. Innen året er omme forventes medlemsbasen å bikke 2000.

Bjarg IL i kraftig vekst: - Vi jobber hardt for å ha plass til alle som vil drive idrett hos oss 1
Vangdal Regnskap er både sponsor og regnskapsfører for Bjarg IL. – Vi er veldig fornøyde med jobben som Vangdal Regnskap gjør, forteller daglig leder i Bjarg IL, Knut Aarbakke. 

Alle aldre og samfunnslag

Bjarg IL samarbeider med Stend videregående skole og anlegget blir derfor utnyttet til det fulle. På dagtid brukes fasilitetene av idrettslinjen og klokken 16 overtar Bjarg sine idrettslag.

– Vi har  turnklasser for foreldre og barn, og aerobictimer for seniorer, så hos Bjarg er det plass til alle mennesker i alle aldersgrupper.

Når Bjarghuset ikke brukes til idrettsvirksomhet, leies det ut til bedrifter og privatpersoner. – Her kan man holde møter, konfirmasjoner og bursdagsfester, forteller Aarbakke.

Hver onsdag og fredag arrangeres det seniorsenter i regi av Bergen kommune i klubbhuset.  – Dette er et kjempefint tilbud for de eldre. Da nyter de vafler og kaffe i sosialt lag, forteller Aarbakke.

– Alt dette i kombinasjon gjør at Bjarg Idrettsarena utnyttes til det fulle. Her foregår det en eller annen form for virksomhet så å si hele dagen.

Regnskap for Bjarg IL
Fotballgruppen i Bjarg har mottatt Norges Fotballforbunds kvalitetsklubbstempel. For å oppnå dette må mange ting kvalitetssikres, som f.eks. trenere, utdannelse og politiattester.

Vangdal har ført regnskap for oss siden 2010. Siden den gang har vi opplevd stor vekst både når det kommer til medlemsbase og omsetning.

Vangdal regnskap har fulgt Bjarg IL i utviklingen

Vangdal har ført regnskap for Bjarg Idrettslag siden 2010, og Aarbakke understreker viktigheten av å ha en samarbeidpartner som forstår hvordan et idrettslag driftes og drives.

– Hvilke tjenester utfører Vangdal regnskap for Bjarg i dag? 

– For å si det sånn, hvilke tjenester utfører de ikke? Vangdal fører regnskapet vårt, de fakturerer og de kjører lønn. De gjør de tingene vi ønsker at de gjør, og vi er svært fornøyde med samarbeidet, forteller Aarbakke.

– Det er helt spesifikke ting som kreves for føring av et idrettslag, og dette vet Vangdal regnskap, legger han til avslutningsvis.

Driver du idrettslag og ønsker tilbud fra Vangdal Regnskap? Benytt kontaktskjema nedenfor og du hører fra oss.

41 700 700