Fra 6 til 150 medlemmer på fem år – “Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt”

Gründeren bak Bergen Boxing, Lee Harris, startet boksekarrieren allerede som 12-åring. Det var først når han flyttet fra England til Bergen at han oppnådde drømmen om å starte egen bokseklubb.

I dag jobber Lee med over 150 medlemmer og håper Bergen Boxing kan være med på å profilere sporten i Bergensområdet:

– Målet mitt er å få flere interesserte i boksing og utvikle både klubben og medlemmene våre. Vi har i dag fantastiske boksere, både amatører og profesjonelle. Vi er også et gøy og annerledes alternativ for personer som bare vil trene og komme i form.” Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt" 1

Hvordan var det å starte firma i et nytt land der boksing sporten ikke var særlig profilert?

 – Jeg visste fra oppstart at klubben kom til å bli en suksess, men at det kom til å kreve mye arbeid. Det var spesielt utfordrende da jeg hverken snakket språket eller kjente så mange lokalt.

– Boksing var også lite kjent i bergensområdet, og jeg tror mange assosierte det med å være en voldelig sport, noe det absolutt ikke er. Heldigvis har medlemmene hjulpet med å spre ordet om tilbudet og vi har vokst i et godt tempo siden oppstart.

– Målet vårt er å fortsette utviklingen av klubben og å åpne opp for lignende tilbud i andre deler av Bergensområdet.”

Hvem er medlem hos Bergen Boxing klubb i dag?

– Vi har mange aldersgrupper – både menn og kvinner og ulike nivåer i klubben – vi har derfor et tilbud som passer for de fleste. I dag har vi en egen juniorgruppe for medlemmer som er 6 år og oppover, og tilbud for både nybegynnere, erfarne og profesjonelle boksere.

Sparer tid på å sette ut regnskapstjenestene

Vangdal Regnskap har vært solt samarbeidspartner med Lee og Bergen Boxing siden 2016 og hjelper Lee med å effektivisere regnskapet:

– Tidligere førte jeg regnskapet selv og brukte mange timer på arbeidet. Det var ekstra vanskelig siden jeg ikke kjente til alle lovene i Norge. Jeg fant derfor ut at det var bedre å sende det over til et profesjonelt regnskapsbyrå.

Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet – regnskapet blir ført raskt og effektiv og jeg har nå mer tid til å utvikle klubben.

Du kan lese mer om Bergen Boxing på nettsiden deres www.bergenboxing.no.