Samlet 5000 mennesker til fotballfest

Videoen i dette innlegget er produsert av Blink Marked.

Hver vår samles 200-250 barnelag på Nesttun Idrettsplass til en skikkelig fotballfest. Arrangementet heter Fana Kjøtt Cup og er én av tre store barnecuper, som Fana IL fotball arrangerer årlig.  – Da er det full rulle her på idrettsarenaen, fra tidlig morgen til sent på kveld, sier daglig leder i Fana IL Fotball, Kim Rune Hellesund.

Vangdal fører regnskapet vårt og i tillegg er de en av våre flotte samarbeidspartnere.

Fana IL fotball har omlag 1000 medlemmer som strekker seg fra Knøttefotball med barn ned i 3-4 års alderen, til Old Boys-lag med menn i 60-70 årene.

– Vi har en enorm bredde i idretten og tilbyr blant annet Fotballfritidsordning (FFO) og akademi for talenter, forteller Hellesund.

På FFO kommer barna direkte fra skolen til idrettsplassen, hvor de får servert varm mat, får leksehjelp og masse fotballtrening.

– I tillegg har vi to A-lag, og arrangerer flere fotballskoler gjennom året.

Fotballfest Fana IL fotball

Bilde: Kim Rune Hellesund, daglig leder Fana IL Fotball.

Tett samarbeid

– Vangdal Regnskap utfører de fleste regnskapstjenester for oss, forteller regnskaps- og økonomiansvarlig i Fana IL fotball, Ketil Brekke.

Bedriften som har en omsetning på omlag 15-16 millioner i året, har fire faste ansatte og flere klubbhus som leies ut.

– Det er dermed flere ulike transaksjoner vi trenger å få utført, og dette hjelper Vangdal oss med. Det kan være alt fra momsoppgaver til lønnskjøring.

Vi er svært fornøyd med det samarbeid vi har med Vangdal Regnskap, og de er en god støttespiller i det arbeidet de utfører.

– Vangdal er i tillegg en av våre samarbeidspartnere, sier Hellesund

Han forteller videre at Fana IL fotball har organisert sine samarbeidspartnere i et nettverk som de kaller Fanalandslaget.

– Vi arrangerer to treff for våre samarbeidspartnere hvert år. Det er hyggelig og fungerer veldig godt.

5-6000 mennesker

Mellom 5-6 000 mennesker var samlet for å få med seg Fana Kjøtt Cup på Nesttun Idrettsplass den 25. og 26. mai i år. Vangdal Regnskap var også til stede for å kjenne på stemningen og lagånden.

Under cupen får jenter og gutter i alderen 7-12 år utfolde seg i både treer-, femmer-, sjuer- og nierfotball. Turneringen, hvor alle lag spiller minimum tre kamper med påfølgende premieutdeling, er åpen for alle som ønsker å delta og tar sikte på å være et høydepunkt for både spillere, ledere og tilskuere.

Vangdal Regnskap takker for denne gang og ser frem til neste års cup!

Les mer om våre regnskapstjenester her.
Driver du bedrift og ønsker tilbud fra Vangdal Regnskap? Benytt kontaktskjema nedenfor og du hører fra oss.

41 700 700